woensdag 15 augustus 2018

Erotische club Circle d'O

Afgelopen zaterdag ging ik en Mr. KB es op verkenning in een erotische club. Dagny was al in de Eroxx geweest en  Bornedries.

Wij trokken naar Schoten naar de Circle d'O Club.

De Circle is een erotische club in luxueuze sfeer, voor veeleisende mensen die op zoek zijn naar een high-class en luxe club, zo omschrijven ze zichzelf.

We waren al eens tot op de parking geraakt, maar met maar zes auto's op de parking hebben we forfait gegeven. Het zou onze eerste keer geweest zijn, en zochten toch wel net iets meer anonimiteit.

Dit keer moesten we zelfs plek zoeken om te parkeren langs de baan. Parking nokvol. Goei teken. We arriveerden vrij laat, pas om 22h15. De club gaat open om 21h. En inderdaad het volk komt best op tijd. Om 23h gaat iedereen in lingerie of naakt, dus de meesten houden wel van even de voorbereidingstijd daarvoor. Al is het om te wennen. Dus als je voor de eerste keer gaat, zeker op tijd komen. Dan kan je de kat wat uit de boom kijken.

Als nieuwe clubber wordt je verplicht om een lidkaart te kopen of een app te installeren. De inkom voor dit feestje was 100€ per koppel maar schilt van feestje tot feestje. Als je alleenstaande dame bent betaal je minder. Alleenstaande mannen werden voor dit special event niet toegelaten. Best een voordeel als je voor de eerste keer komt. Mijd je lange rijen geile mannen op zoek naar een heet wijfje. Koppels zijn voorzichtiger in hun contact naar andere koppels en geeft je om te wennen aan het erotisch clubben wat meer veiligheidsgevoel.

Oh ja wat hadden we bij? Ikzelf had een sexy kort rokje aan met hoge hakken. Mr. KB jeans en t-shirt. Verder had Mr. KB nog slippers bij en coole boxer voor na 23h. En ikzelf twee lingeriesetjes. Kwestie van iets anders te kunnen aandoen, als ik er zin in heb of noodgedwongen .. door vlekken ofzo 😉.

We zijn heel hartelijk ontvangen aan de balie. Kregen uitleg over de faciliteiten en de lockers om ons om te kleden. Allemaal heel gewoon. De eerste indruk die we hadden als we binnenkwamen was een gewone discotheek. Leuke muziek. Leuke mensen. Mooi aangekleed. Feestend. Het is pas als je dieper op de dansvloer indringt dat je wat schaarser geklede mensen tegenkomt of taferelen die je niet tegenkomt in een gewone discotheek. Zo stond er plots man voor ons met zijn lid uit zijn broek die stevig gelikt werd door twee dames tegelijk. In het midden van de dansvloer. Tja beetje gek zicht maar het went snel. Hoe later op de avond hoe losser de sfeer en hoe minder schroom er is. Mensen komen er om te sexen en erotiek te zoeken en draaien vooral niet rond de pot. Op zich inspireert de losbandigheid wel vind ik. Je verlegt zelf je eigen grenzen makkelijker. Dingen die je op voorhand niet dacht te doen, komen nu vanzelf. Uhu na paar uur stond ik toch ook met het hand van m'n lief in m'n slipje te dansen.

Blijkbaar was de Circle vroeger een echte discotheek en dat voel je wel. Muziek staat luid. Echt gezellig praatje maken zit er niet in. Ik was wel blij even m'n danshartje te kunnen ophalen, maar goed daarvoor waren we daar niet echt.

Toegegeven, we hadden wat schrik voor onaantrekkelijke mensen of oudere koppels. Maar hey het overgrote deel was van onze leeftijd en veel zelfs jonger. Soms ouder. Maar nee er was best mooi volk. Dus dikke meevaller

Rond elf uur begon iedereen zich stilaan om te kleden en zich in sexy of minder sexy lingerie te hullen. Wij hebben even kat uit de boom gekeken tot meer dan helft omgekleed was. En eigenlijk... Zo vreemd was het niet. Het went allemaal heel snel.

Eigenlijk waren we op zoek naar een rustig hoekje om te zitten of contact te leggen maar het was toch te lawaaierig om echt in gesprek te gaan.

Gedreven door onze nieuwsgierigheid gingen we naar boven. De erotische zone. Boven aangekomen kwamen we in een gang met drie kamers met ligbanken. In de gang zelf was er ook een lange donkere zone achter rafelgordijntjes. Overal vond je bakjes met condooms en tissues. Er lag ook een grote stapel handdoeken. Om op te liggen of te douchen in de natte ruimte.

We hebben even gecheckt welke ruimte ons het meeste aanstond. De donkere ruimte biedt het voordeel dat je lekker anoniem bent. Maar ik was vooral bang dat er onopgemerkt een hand of meer zich zou mengen met ons spel.

En dat hadden we op voorhand ook afgesproken. We gaan kijken en willen bekeken worden maar contact met anderen laten we dit keer nog aan ons voorbij gaan. Is eerste keer en rustig opbouwen lijkt ons nog steeds de beste weg.

De gang met rafelgordijntjes

Ook echt wel een goede tip. Praat met elkaar op voorhand. Over wat je wil. Wat je grenzen zijn. Hoe jullie omgaan met die grenzen als je merkt dat je ze wil overschrijden. Niks zo vervelend als achteraf blijkt dat de ene te ver is gegaan voor de andere. Of er jaloezie de kop opsteekt. Het blijft een zeer delicaat iets. Praat praat praat.

In een andere ruimte was er een trio aan de gang. Ook maar even links laten liggen.

We gingen binnen in de cinema-ruimte waar er erotische filmkes werden getoond. Drie koppels waren in intiem spel bezig. Kreuntjes overal. De typische neuk-geluiden. Het deed wel iets. We vleiden ons neer en voor we t wisten deden we wat we thuis ook doen. Ongegeneerd. Ging heel natuurlijk. Is kwestie van knop omdraaien. We keken af en toe rond. Hoorden allemaal sensuele geluiden en wisten dat er voortdurend mensen komen kijken wat er gaande is. Heel inspirerend blijkbaar.

Na tijdje gingen we op ander plekje liggen. Naast ons een mooi sensueel koppel dat liefdevol aan het vrijen was. Verder nog twee andere koppels die zich amuseerden met elkaar. Was mooi zicht. Iedereen keek zo wat naar elkaar maar ieder voor zich. Je merkte ook dat het exhibitionistische van de mensen in het spel werd gegooid. Een vrouw die haar achterste naar ons richtte terwijl ze haar man verwende, goed wetende wat dat met ons zou doen. Ja daar kom je voor he.

De dark room (in het echt veel donkerder)

Tot er een koppel vlak naast ons kwam liggen. We voelden de bui al hangen. En effectief ... Een vrouwenhand aan m'n borsten terwijl ik volop bezig was met Mr. KB. Geen vreselijke ervaring maar van één hand komt een been en van een been komt een lid. Heb de vrouw toegefluisterd dat het onze eerste keer was en we het bij ons twee gingen houden. Ze knikte heel vriendelijk ok geen probleem. Maar ze bleven lekker dicht liggen. De man respecteerde de aanrakingsgrens maar geilde lustig op m'n achterste. Het werd wat ongemakkelijk en zijn als een dief in de nacht er tussenuit gemuisd. Heb nog es lief geknikt om te tonen van no hard feelings. Maar nee we voelden ons niet meer veilig. En plots kwam de ratio boven. Wat met hygiëne? Wat als die zijn zaad op ons komt? Wat met stiekeme ziektes. Ja ... Op die moment werden we even geconfronteerd met de kleine kantjes van het clubben.

Later op de avond gingen we nog eens kijken, maar de ruimtes lagen overladen vol. Geen plekje meer vrij. Het was één grote gangbang geworden. De erotiek was ver te zoeken. Beetje te vleselijk, te mechanisch voor ons. Erop en erover. Hebben wat toegekeken maar hebben verder forfait gegeven.

We moeten toegeven dat de mensen allemaal heel gemoedelijk waren, heel vriendelijk. Niet opdringerig. Of snel van begrip. We voelden ons echt heel snel op ons gemak. Met toch dingen die je niet zomaar deelt met Jan en alleman.

Conclusie van de avond. Het was een verdeeld succes. We weten wat we leuk vinden en wat niet. Liefst geen drukke gangbangs voor ons en iets minder discotheek achtig. Maar het exhibitionistische en voyeuristische heeft ons enorm geïnspireerd.



Dus vooral doen zo'n club. Al is het voor de meest opzwepende vrijscene die je thuis zal hebben, eens veilig aangekomen in je eigen slaapkamer. Je leert er gegarandeerd een hele tijd op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

To swing or not to swing

' Swingen... niks voor mij' . Zo dacht ik er in het begin van onze relatie over. Ik wou hem enkel voor mij alleen hebben en ik moest...