donderdag 23 augustus 2018

Poepeklets

Neen, we gaan hier geen uiteenzetting geven over hoe je moet spanken (maar dat zullen we misschien ooit wel eens doen), maar we gaan het nu hebben over het sexy cybersoepje Poepeklets. 

De enige echte Poepeklets
Via verschillende kanalen (mediumRevueFacebookTwitter en wekelijkse nieuwsbrieven per mail) post de bezieler Kenny ervaringen, verhaaltjes en reviews over erotiek, gaande van sexstandjes, films, vibrators en weet ik veel, er is gewoon te veel in Kinky Wonderland... Ook kan je je eigen verhaaltjes naar hem opsturen en neemt hij ze op in zijn allegaartje van internetfora.

Wat je er leest is allerminst platte porno. Alles is open, eerlijk en laagdrempelig geschreven. Het zijn korte posts die erin gaan als zoete koek (mmm, lekker) of links naar artikels of video's die hij op internet gevonden heeft, leuke weetjes (waar hij de tijd ervoor vandaan haalt, weet ik niet). Dus als je een beetje op de hoogte wilt blijven van Kinky Wonderland dan schrijf je je best in voor de nieuwsbrief of volg je één van zijn fora.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

To swing or not to swing

' Swingen... niks voor mij' . Zo dacht ik er in het begin van onze relatie over. Ik wou hem enkel voor mij alleen hebben en ik moest...