maandag 27 augustus 2018

Teveel van het goede?

"Wow, dacht ik, wat heeft hij nu weer gekocht? Hij gaf het me met glinsterende ogen... Een micro? Hij weet toch dat ik vals zing? Een vibrerende micro? Allemaal goed en wel maar ik ben Lady Gaga niet!".


Gerelateerde afbeelding
Superspeelgoedje Doxy
En zo begon mijn avontuur met ons nieuw sexspeeltje 'den Doxy' genaamd. Een grote wandvibrator, die hij, zoals hij toegaf, op porno had gezien en daar leken de vrouwen supersnel en superhevig mee klaar te komen. En dat deed het ook, supersnel en superhevig. Zalig... maar TE. Ik kon na een tijdje niet meer manueel klaarkomen of het duurde dubbel zo lang. Oooh nee, kon ik geen orgasmes meer krijgen zoals Joe uit de film Nymphomaniac (mits dan wel andere oorzaken)?

"Geen probleem" zegt Google, "Vibrators zorgen juist voor een beter orgasme". Nee, dit is niet wat ik zoek, dit is niet wat ik heb! Gelukkig vond ik dan toch een website met wat empathie. Blijkbaar ben ik de enige in Vlaanderen of Nederland die dit voorheeft maar niet in de hele wereld. Wat was ik blij toen ik las dat er niets kapot was daar beneden.

Ik heb dan maar de raad goed opgevolgd, even geen machinale stimulatie meer en er ook niet vanuit gaan dat ik een orgasme moet hebben maar dat de plateaufase ook voldoening kan geven. Geen prestatiedrang, geen stress, just relax.

En ik kan zeggen, de tips hebben geholpen en nu kunnen we weer hoge toppen scheren.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

To swing or not to swing

' Swingen... niks voor mij' . Zo dacht ik er in het begin van onze relatie over. Ik wou hem enkel voor mij alleen hebben en ik moest...