donderdag 26 juli 2018

Decadent housewives op DECCADENT.COM

Homepage Deccadent.com
Ergens in de loop van de herontdekking van mezelf en de ontdekking van wat ik deel met Mr. KB groeide het verlangen om onze erotiek te delen met iemand anders. Gelijkgestemden. Ja hoe kom je op zo’n punt? Das dan weer een ander verhaal. Maar goed, in al onze nieuwsgierigheid, hoe start ge uw zoektocht naar mensen, die net zoals wij, een stijlvolle date zoeken, liefst met inhoud maar met de gewenste kinky ondertoon. Google he, mensen! Lange zoektocht verder kwamen we terecht bij Deccadent.com – With Style. En ik zeg bewust lange zoektocht, want google geeft niet onmiddellijk een link. Je moet eigenlijk al goed weten wat je zoekt qua zoektermen eer je hier terecht komt. En maar goed ook. Beetje verstopt. Ideaal! Niet iedereen hoeft zijn weg te vinden naar deze site.

Https://Deccadent.com is ontstaan door de samenwerking van een aantal personen (swingers) met een open visie op seksualiteit en met ervaring op uiteenlopende extravagante seksuele gebieden en fetisjismes. De beschikbare fora bieden vaak niet de mogelijkheden om onze kinky en decadente levensstijl te uiten in een veilige en stijlvolle omgeving. Voor singles en stellen die niet meer wensen dan partnerruil, gangbangs en dergelijke, zijn er voldoende datingsites op het web te vinden. Indien je meer stijl verwacht, is er een leemte die zij trachten op te vullen.

Het is een gratis gemeenschap maar geen datingsite. De gemeenschap is opgezet om extravagante stellen met elkaar in contact te brengen zodat je ideeën kan uitwisselen, bloggen of je kan aansluiten bij een interessegroep. Tevens kunnen door leden kleinschalige, niet commerciële evenementen worden georganiseerd.

We maakten een profiel aan. Beetje onduidelijk en vaag profieltekstje maar goed we weten zelf nog niet goed wat we willen en hebben (nog) geen zin in te direct, te ongecensureerd. Beetje voorzichtig opstarten is ons motto. Maar al snel bleek dat er paar fijne contacten uit voortkwamen. Wat ons opviel, is dat de contacten die we hebben zeer beleefde, respectvolle contacten waren. Met inhoud. Buiten een paar uitschieters gerekend. En ja, ook dat valt op, als je naar de profielen kijkt, zien we over het algemeen profielen van mensen met een net iets hogere opleiding. Toeval of niet? With Style … ja tot hier toe vinden we van wel.

Het is een mooi vormgegeven website. Die helaas wel heel traag werkt. Je kan bijvoorbeeld op profielen filteren maar dat vraagt veel geduld. Met vaak frustratie tot gevolg. Dus dat kan zeker beter.

Er zijn duidelijke regels m.b.t. de website. Profielfoto is bijvoorbeeld verplicht. Hoeft niet per se een gezicht te zijn, dus anonimiteit blijft gegarandeerd, wat velen onder ons wel kunnen appreciëren. Foto’s kunnen toegevoegd worden, maar die kunnen enkel bekeken worden indien je vriendschap hebt gesloten met dat profiel. Dus ook daar … allemaal lekker veilig.

"Geconditioneerd in onze comfortzone blijven boeit ons niet, Deccadent heeft de behoefte om uitgedaagd te worden of om zichzelf uit te dagen, openstaan voor datgene wat op ons afkomt."

Vervolgens bevat het forum met twee onderwerpen, Cuckolding en Water Sports – Golden Shower. Twee thema’s waarover tot nu toe relatief weinig te vinden is, en waar toch wel nood aan was om gelijkgestemden bij elkaar te brengen. Maar de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat er relatief weinig activiteit is op het forum. Of wordt er in privé berichten veel gepraat met elkaar? Daar blijf ik toch wel wat op mijn honger zitten. Maar goed, het is goed dat er ruimte wordt gecreëerd.

And last but not least zijn ze gekend om de evenementen die de leden organiseren. Ideeën voor evenementen komen van de deelnemers zelf. Bij voldoende belangstelling wordt er een evenement rondom dit thema georganiseerd. De mogelijkheid wordt geboden om via de community activiteiten te organiseren voor een specifieke groep of geïnteresseerden. Hierbij denken we onder andere aan: Fetisj, kinky, decadent en BDSM in allerlei varianten. Zelf organiseert de gemeenschap geen bijeenkomsten. Heel vaak zijn het de zogenoemde kasteelfeestjes of de Eyes Wide Shut feestjes die georganiseerd worden. De feestjes gaan vaak door op feeërieke locaties, vaak nog een geheim, die bijdragen aan de mystieke verleidelijke fantasiewereld van de erotiek. Allemaal heel stijlvol, met avondkledij en later op de avond lingerie. Aan deze kasteelfeestjes besteden we een aparte post.

Oh ja, ook heel leuk … de opdrachtjes. Af en toe worden er opdrachtjes uitgeschreven voor koppels of singles. Opdrachtjes voor hun partner waarbij ze andere zielen/lichamen nodig hebben. Past perfect voor de liefhebbers van voyeurisme en exhibitionisme, op stijlvolle manier. En het beeldverslag komt ook op de website. En uiteraard vindt men steeds volk genoeg voor de uitvoering van zijn fantasieën. Heel inspirerend. Zelf hebben we nog niet mee gedaan aan zo een opdrachtje, maar wees er maar zeker van dat dit nog komt. Ideeën genoeg.

Deccadent.com is een echte aanrader om gelijkgestemden te vinden, je weg wat te zoeken, op je eigen ritme. De activiteit mag nog wat meer wat mij betreft, maar alles hangt ervanaf hoeveel je er zelf instopt natuurlijk. Het brengt in ieder geval wat leven in de brouwerij. Mailtjes die binnenkomen, vriendschapsverzoeken. Even kijken naar de profielen. Kinky foto’s. Spannend met twee fantaseren over wat kan. En vooral, de veiligheid van het kader. Wetend dat iedereen op één of andere manier hetzelfde zoekt.

Ik zou zeggen, ga zeker es een kijkje nemen (wat overigens alleen kan als je een profiel aanmaakt). En wie weet, waar brengt het je? Hou ons vooral op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

To swing or not to swing

' Swingen... niks voor mij' . Zo dacht ik er in het begin van onze relatie over. Ik wou hem enkel voor mij alleen hebben en ik moest...