donderdag 11 oktober 2018

Housewives op sensueel party avontuur in Wonderlust-land

Kinky Wonderland is een never ending land. Eens je deze wereld instapt, ontdek je gewoon elke keer weer nieuwe plaatsen, activiteiten, dingen, sensaties en belevenissen. Het is zoals een gelijkgestemde onlangs zei: Het is alsof je weer kind bent en de avonturen van weleer weer opneemt met die speelse blik vol verwondering. 6 oktober ben ik, Lina, met mijn partner in love-and-sex-crime Mr. KB gaan avonturen in Wonderlust-land.


Wonderlust is gecreëerd door The Couple Next Door, een community van stijlvolle koppels en vrouwen met een open mind en een nieuwsgierig hart. In 2018 organiseren ze reeds een reeks privéfeestjes geïnspireerd op het verhaal van Alice in Wonderland. Ze stellen een sensuele en ondeugende sfeer voor. Een plek om het leven te vieren, plezier te maken, soulmates te ontmoeten, te dansen (mogelijk in lingerie) en misschien getriggerd te worden door verschillende tinten van seksualiteit of door nieuwe slaapkamerideeën. Allemaal zonder verplichtingen of druk.  Om erbij te kunnen zijn moest je een uitnodiging bekomen door een aanvraag te doen, vraagjes te beantwoorden en een (sensuele) foto door te sturen. Dit met het doel een publiek te selecteren dat aanleunt bij de beoogde vibes van dit soort feestjes​.


Het ging door in een mooi kasteel in Maastricht. Hoort uiteraard een nachtje hotel bij. Het plaatje klopt echt helemaal. Je kwam het erf van het kasteel opgereden door een grote poort via een oprijlaan. Het kasteel was prachtig verlicht. Met rode loper. Vuurkorven. Hartjesballonnen. Lichtjes langs de oever van een water. Niks was aan zijn lot overgelaten en je zat onmiddellijk in het verhaal. Ik had een outfit samengesteld in het thema van Alice in Wonderland om nog dieper in het spel op te gaan. Met poeffy rok en kanten corset en Mr. KB in stijlvol zwart kostuum betraden we het kasteel. Werden professioneel ontvangen door één van de personages van het verhaal, één van de twin brothers. Alice liep ook rond. Het konijn uiteraard. En the Queen of Hearts, Mandy Ronda.


We werden in de netwerkruimte van het kasteel begeleid. Nee niet zoals de netwerkruimte van de Eyes Wide Shut party maar zoals het in het echte leven er aan toe gaat met netwerken: praatje maken en drankje nuttigen. Maar met extra karakter op dit soort feestjes, namelijk stiekem rond kijken. Ontdekken wie er allemaal op het feestje is. Hoe de sfeer is. De sensualiteit van de avond wat proeven. Sfeervol funky muziekje op de achtergrond. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat wij door vrouwelijke cyclus-toestanden iets minder in onze bubbel zaten, zoals we dat zeggen, en hadden geen echte swingers-verwachtingen. We hadden echter wel geleerd op het EWS feestje dat we vanaf het begin meer mogen spotten, onze oogjes de kost mogen geven, het niet enkel bekijken als een praatje, maar echt al mogen dieper zakken in de sensuele sfeer van de avond. Ja we waren wel al iets bewuster dan de vorige keer.


Mysterieus als het was, bood het kasteel verschillende kamertjes, die enkel toegankelijk waren met de juiste kaarten. Speelkaarten. Deze diende je te bemachtigen bij de personages van Alice in Wonderland. Elke kamer had zijn eigen sexy, erotisch, sensueel of kinky thema. Mandy Ronda gaf ook blitz workshops zoals Femdom Initiatie en Tantra. Zijt maar zeker dat we al die personages bij hun kraag gevat hebben want dat wilden we uiteraard niet missen. Femdom check. Tantra check. Een kaart Truth or Dare en eentje Voyeurisme. Alle vier hebben we ze gebruikt.


Pm 22h30 ging de dansvloer open, met een feestelijke sensuele openingsdans van Alice met het Konijn. Dat konijn zag er by the way niet echt mega konijn uit, maar eerder mysterieus gemaskerd. heel stijlvol. De sfeer zat er onmiddellijk in. Het grote verschil hier met het EWS feestje is dat de muziek prominenter aanwezig is, zonder te overheersen. De dansruimte was aangenaam. De muziek niet te luid, maar luid genoeg om je lichaam te kunnen laten opzwepen. En niet te veel volk zodat je vrij kon bewegen. Dit is één van de redenen dat we de Wonderlustparty net iets beter bij ons passen vinden dan EWS (maar dat is uiteraard persoonlijk). De gemoedelijke sfeer. Door de muziek gaan de mensen meer in hun lichaam zakken, zoeken de sensatie in hun lichaam op. Wat voor ons een zachte overgang maakt naar de erotiek die nadien volgt.


We volgden de workshop Tantra met 5 andere koppels bij Mandy Ronda, sexpert, blogger en instagrammer. Elke kinky housewife zou haar moeten volgen. De workshop Femdom initiatie volgde nadien. Deze laatste keek ik naar uit omdat ik mijn femdom erg aan het ontwikkelen ben. De praktijk wees uit dat er erg erg veel interesse in was want de kamer zat snokvol. Blij dat ik het gevolgd heb, want ik besefte daar dat ik al aardig gevorderd ben in mijn femdom. Een initiatie heb ik niet meer nodig. Op een gegeven moment werd er gevraagd om je mannelijk subje te bewerken met een flogger. Heb de riem van Mr. KB gepakt want er waren niet genoeg floggers. Kwam ik toch wel niet even in de flow zeker?! Haha ... wat klinkt dat lekker hard een riem (nee niet op de blote poep in dit geval).


Later op de avond ging er in diezelfde darker playroom (welke trouwens helemaal niet donker was) kinky play door. Mensen toonden soft bdsm spel. We zagen zweepjes, wasknijpers, giga vibrator, bondage, ... Wij stonden erbij en keken ernaar. Elkaar wat opvrijend. Geïnspireerd om een rustig plekje op te zoeken. De kamers waren echt prachtig. We hadden beschikking over twee verdiepingen, die eigenlijk twee luxe loft-appartementen waren, met keuken en badkamer. Prachtig verlicht. Her en der zag je koppels erotisch spelen. Mooi tafereel te delen was 'de keukenscene'. Drie koppels hadden zich rond het keukeneiland gezet en hadden de vrouwen ontdaan van hun slipje. Synchroon (mmm we houden wel van synchroniteit) werden ze genomen door hun respectievelijke mannen.


Eens ons plekje gevonden in een mooie ruime kamer verloren we ons in elkaar met de gordijnen op een kiertje. Tot Mr. KB de Truth or Dare kaart inzette. Hij gaf me de opdracht om met mezelf te spelen terwijl hij de kamer verlaatte. Hij zou de gordijn ook op een kier zetten en dan zien wat er gebeurt. Zou er mensen komen genieten van het schouwspel? Zouden er mensen dichter durven komen? Ik wist echter dat hij in de buurt ging blijven (dat was de voorwaarde). Echter helaas pindakaas ... het was blijkbaar al drie uur en bijna iedereen was al naar huis vertrokken. Zonde! Had mooi geweest! We onthouden het idee hihi.


Kortom, Wonderlustparty is een uitzonderlijk concept tot in de puntjes verzorgd voor een sensuele erotische totaalervaring. Zowel voor gevorderden als mensen die hun eerste stapjes in de wereld zetten. Je bent tot niks verplicht. Je kan zover gaan als je wil. Er werd naar ons idee weinig tot niet geswingd. Je werd wel geteased op allerlei manieren om de wereld verder te verkennen. Zes uur lang leefden we in een Wonderland, een fantasiewereldje. Waarom gaat de tijd zo snel?! Kan dat konijn daar niks aan doen met zijn verloren-tijd-horloge?


Aanrader housewives !!!! Chapter 3 volgt.


Voor een intro-filmke van the party zie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

To swing or not to swing

' Swingen... niks voor mij' . Zo dacht ik er in het begin van onze relatie over. Ik wou hem enkel voor mij alleen hebben en ik moest...